Altın Örümcek büyük ödülü Kale Grubuna

İSTANBUL (AA) - Kale Grubu, Altın Örümcek Web Ödülleri'nde büyük ödül dahil toplam 5 dalda ödüle layık görüldü. Kale Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre...

Google Haberlere Abone ol
Altın Örümcek büyük ödülü Kale Grubuna

İSTANBUL (AA) - Kale Grubu, Altın Örümcek Web Ödülleri'nde büyük ödül dahil toplam 5 dalda ödüle layık görüldü.

Kale Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri töreninde, internette en başarılı siteler belirlendi.

Kale Grubu, Çanakkale Savaşlarının 100. yılı kapsamında hayata geçirdiği "Çanakkale'nin Evlatları" interaktif dijital belgesel çalışmasının internet sitesiyle Altın Örümcek Web Ödülleri'nde büyük ödül dahil toplam 5 dalda ödül aldı.

Etkinlik çerçevesinde 2015 yılının "En İyi Web Sitesi Özel Ödülü" Modiki reklam ajansı tarafından tasarlanan "Çanakkale'nin Evlatları/Sons of Gallipoli" interaktif dijital belgesel çalışması ile Kale Grubunun oldu. İstanbul'da düzenlenen törende büyük ödül, 23 Mayıs'ta vefat eden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı İbrahim Bodur’un geleceğe bıraktığı önemli eserlerden biri olan Çanakkale'nin Evlatları belgeselini anlattığı video gösterimi sonrası takdim edildi.

Kale Grubu için hem içerik hem zamanlama olarak büyük anlam taşıyan ödülü, Kale Pazarlama Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan ve Modiki Kurucu Başkanı Murat Bodur aldı.

Belgeselin izlenebildiği adres olan "canakkaleninevlatlari.com" web sitesi ayrıca "Eğitim", "En İyi Mobil Web Sitesi", "Mikrosite" ve "Sosyal Sorumluluk" kategorilerinde ödül kazandı. Jürinin birinciliğe layık bulduğu adayların yanı sıra halk oylamasıyla da farklı birincilerin çıktığı Altın Örümcek Web Ödülleri çerçevesinde Kale Grubu, "canakkaleninevlatlari.com" web sitesi ile yine aynı dört kategoride "Halkın Favorileri" ödüllerini aldı.

Yorumlar