"Alperen Ocakları"ndan terör açıklaması

- Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul İl Başkanı Mican: - "Bütün dünya mazlumlarının göz yaşları dinene kadar durmayacağız, mazlum coğrafyada akan kan durmadan soluklanmayacağız, Çanakkale ve 15 Temmuz'daki milli mücadele ruhumuzu her daim diri tutarak Türk milletinin yiğit evlatları olarak İslam'ın sancağını en yükseklerde tutacağız"

Google Haberlere Abone ol
"Alperen Ocakları"ndan terör açıklaması

İSTANBUL (AA) - Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, "Bütün dünya mazlumlarının göz yaşları dinene kadar durmayacağız, mazlum coğrafyada akan kan durmadan soluklanmayacağız, Çanakkale ve 15 Temmuz'daki milli mücadele ruhumuzu her daim diri tutarak Türk milletinin yiğit evlatları olarak İslam'ın sancağını en yükseklerde tutacağız." dedi.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul İl Başkanlığı'nın önderliğinde bir araya gelen grup üyeleri, ellerindeki döviz ve Türk bayraklarıyla Edirnekapı Şehitliği'ne kadar yürüdü. Şehitler için Kur'an-ı Kerim'in okunup duaların yapılmasının ardından, burada açıklama yapan Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, tüm şehitleri minnet ile yad ettiklerini söyledi.

Bu topraklarda terör örgütlerinin bugüne kadar başarılı olamadıklarını aktaran Mican, "Türk milletinin parçalanmasına ve millet şuurunun bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Devlet, millet düşmanlarının tam karşısında, aziz milletimizin ise her zaman yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Mican, başta FETÖ ve PKK olmak üzere tüm terör örgütleriyle kapsamlı bir mücadelenin verilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. Hak namına caniler ve zalimlerle mücadele edilmesini isteyen Mican, şunları kaydetti:

"Bütün dünya mazlumlarının göz yaşları dinene kadar durmayacağız, mazlum coğrafyada akan kan durmadan soluklanmayacağız, Çanakkale ve 15 Temmuz'daki milli mücadele ruhumuzu her daim diri tutarak Türk milletinin yiğit evlatları olarak İslam'ın sancağını en yükseklerde tutacağız. İnandığımızı haykıracağız, başaracağız, başaracağız."

Yorumlar