Alman gazeteciler SANKO makina’yı gezdi

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman basın kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Sanko Makineyi ziyaret etti.SANKO...

Google Haberlere Abone ol
Alman gazeteciler SANKO makina’yı gezdi

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman basın kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Sanko Makineyi ziyaret etti.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Sanko Makine üretim tesislerinde MST markası ile üretilen 22 ve 30 tonluk ekskavatör, kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatöre ilişkin bilgi verdi. Sanko Holding’in iş makineleri sektöründe faaliyet gösteren şirketi MST İş ve Tarım Makineleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin deneyimli ve uzman bir kadro ile 2003 yılında kurulduğunu belirten Konukoğlu, “MST, Ar-Ge çalışmaları ile teknolojisini ve ürün gamını geliştirerek, Türkiye iş makineleri sektörüne değer katmaktadır" dedi. Konukoğlu, MST’nin teknoloji geliştirme çalışmalarının Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenlerince yürütüldüğüne vurgu yaptı.

Türkiye geneline yaygın servis ağı ile etkin satış sonrası hizmetleri verilen MST iş makinelerinin üretim süreçlerini fabrika gezisi ile yakından inceleme fırsatı bulan Alman gazeteciler, kazıcı yükleyici operatörünün gösterisini ilgiyle izledi.

Yorumlar