Albaraka'ya müşteri deneyiminde A.L.F.A. Awards'tan ödül

İSTANBUL (AA) - Albaraka, online şikayet yönetimi yarışması A.L.F.A. Awards'ta ödüle layık görüldü. Banka açıklamasına göre, Albaraka, Türkiye'nin tek online...

Google Haberlere Abone ol
Albaraka'ya müşteri deneyiminde A.L.F.A. Awards'tan ödül

İSTANBUL (AA) - Albaraka, online şikayet yönetimi yarışması A.L.F.A. Awards'ta ödüle layık görüldü.

Banka açıklamasına göre, Albaraka, Türkiye'nin tek online şikayet yönetimi yarışmasında ödül aldı. Markaların, sikayetvar.com'a gelen şikayetleri nasıl yönettikleri incelenerek, kazananların belirlendiği yarışmada, şikayet yönetimi ve müşteri algısının değişimi göz önünde bulunduruluyor.

İlk kez geçen yıl yapılan A.L.F.A. Awards, sikayetvar.com sitesindeki şikayetlerin esas alındığı ve Method Research Company ve Marketing Türkiye tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk online şikayet yarışması olarak biliniyor. Şirketlerin şikayetleri nasıl cevapladığı ve kullanıcıların memnun kalıp kalmadığına ilişkin süreçlerin değerlendirildiği yarışmada 25 farklı sektörden katılan yarışmacılar ödüllendiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Albaraka müşterilerinin beklenti ve taleplerini karşılama konusunda hassas bir süreç izlediklerini vurguladı. Yahşi, şunları kaydetti:

"Bankacılık faaliyetlerimizde her geçen gün hizmet kalitemizi artıracak yeni adımlar atıyoruz. Müşterilerimizin talebini sağlıklı biçimde yönetmek, taviz vermek istemeyeceğimiz konuların başında geliyor. 30 yıl içinde daima büyüme gösteren bir katılım bankası olarak, müşteri portföyümüz ve sunduğumuz hizmetler çeşitlendikçe müşterilerimizin ihtiyaçlarına da aynı hız ve kalitede cevap vermeye devam edeceğiz."

Yorumlar