Akhisar Belediye Başkanı Hızlı:

- (Akhisar Arena'yla ilgili) "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye genelinde yarım kalan sportif faaliyetleri bitirmek için bir atılım gerçekleştirdi. Biz de heyetimiz ile birlikte Ankara'ya giderek bakanımızla görüştük ve anlaştık"

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediye Başkanı Hızlı:


MANİSA (AA) - Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tamamlanacağını açıkladı.

Lise öğrencileriyle bir araya gelen başkan Hızlı, statla ilgili olarak belediye meclisinde mutabakat sağlandığını belirterek, stadın bakanlık tarafından yapılacağını, devir işlemlerinin ardından stat açılışının yıl sonuna yetiştirilebileceğini söyledi.

Gelecek sezonun ikinci yarısında maçlarını yeni statlarında oynamak istediklerini dile getiren Hızlı, şunları kaydetti:

"Yasal açıdan stadın inşaat ihalesini yapmak zorundaydık. İhaleyi yaptık ve en uygun teklifi veren firmayla anlaştık ancak firma, inşaatı yapamadı. Biz de sözleşmeyi feshettik. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye genelinde yarım kalan sportif faaliyetleri bitirmek için bir atılım gerçekleştirdi. Biz de heyetimiz ile birlikte Ankara'ya giderek bakanımızla görüştük ve anlaştık. Stadı bir an önce bitireceğiz."

Yorumlar