AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü

- Adalet Bakanı Bozdağ: - "Milletin sandıktan çıkardığı güçlü AK Parti iktidarlarıyla, siyasi istikrarla, iyi yönetim ve bunların doğurduğu güvenle Türkiye hep kazanmıştır. Yaptıklarından dolayı AK Parti, istikrarsız, zayıf Türkiye isteyen dış güçler ve bunların hizmetkarlarınca yok edilecek düşman gibi görüldü"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Milletin sandıktan çıkardığı güçlü AK Parti iktidarlarıyla, siyasi istikrarla, iyi yönetim ve bunların doğurduğu güvenle Türkiye hep kazanmıştır. Yaptıklarından dolayı AK Parti, istikrarsız, zayıf Türkiye isteyen dış güçler ve bunların hizmetkarlarınca yok edilecek düşman gibi görüldü." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılını kutladı.

AK Parti'nin 15 yıldır, demokrasi, hukuk ve insan haklarını geliştirmek, adalet ile Türkiye'yi kalkındırmak için çalıştığını belirten Bozdağ, "15 yılda AK Parti, darbe hazırlıkları, Cumhuriyet mitingleri, Danıştay saldırısı, Cumhurbaşkanı seçim krizi, AYM'nin 367 kararı, kapatma davası, 7 Şubat 2012 MİT soruşturması, Gezi olayları, Kobani hadiseleri, 17-25 Aralık hukuk darbesi, MİT tırları, Irak ve Suriye'deki iç savaş ve ülkemize yansımaları, ülkemizdeki terör ile ülkemize ithal edilmek istenen terörle mücadele ve en sonunda 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünü yaşadı. Bütün bunlarla AK Parti, milli iradeye dayanıp güvenerek, milli iradeyi namusu bilip koruyarak, demokrasiyi, insan haklarını geliştirip güçlendirerek, milletimizi, ülkemizi kalkındırarak hukuk, inanç, kararlılık ve cesaretle mücadele etti." ifadesini kullandı.

AK Parti'nin, sadece Türk milletinin ve Türkiye'nin çıkarlarını gözettiğini, bunun dışında çıkar gözetmediğini vurgulayan Bozdağ, 15 yılda AK Parti'nin, eğitim, ulaşım, sağlık, konut, savunma sanayi başta olmak üzere, her alanda Türkiye'yi kalkındırdığına ve refahı da artırdığını anımsattı.

Adalet Bakanı Bozdağ, şunları kaydetti:

"Milletin sandıktan çıkardığı güçlü AK Parti iktidarlarıyla, siyasi istikrarla, iyi yönetim ve bunların doğurduğu güvenle Türkiye hep kazanmıştır. Yaptıklarından dolayı AK Parti, istikrarsız, zayıf Türkiye isteyen dış güçler ve bunların hizmetkarlarınca yok edilecek düşman gibi görüldü. Allah'ın izni, yardımı, milletimizin duası ve desteği ile AK Parti, daha nice 15 yıllar milletimize, ülkemize başarıyla hizmet edecektir."

Yorumlar