AK Parti'de Olağanüstü Kongre kararı

- Başbakan Yardımcısı Akdoğan: - "Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz" - "Cumhurbaşkanı'mız, Başbakan'ımız, Hükümetimiz, tüm kurumlarımız ülkemizin esenliği için çalışmaktadır. Güven-istikrar en kıymetli hazinemizdir"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'de Olağanüstü Kongre kararı

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti'de olağanüstü kongre kararı alınmasına ilişkin, "Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz." ifadelerini kullandı.

Akdoğan, Twitter hesabından, AK Parti'nin olağanüstü kongre kararı almasına ilişkin paylaşımda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hayırlı hizmetleri ve birlik beraberliği öne çıkaran konuşması sebebiyle teşekkür eden Akdoğan'ın değerlendirmeleri şöyle:

"Birlik ve kardeşlik içinde yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi'nin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz. Cumhurbaşkanı'mız, Başbakan'ımız, Hükümetimiz, tüm kurumlarımız ülkemizin esenliği için çalışmaktadır. Güven-istikrar en kıymetli hazinemizdir."

Yorumlar