AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Sahur Programı

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: - "AK Parti Gençlik Kolları her zaman çatışmadan uzak, aklın, bilimin ve ilimin ışığında kapı kapı dolaşarak büyük gayretler sarf ederek AK Parti teşkilatını bugünlere getirmiştir" - Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "AK Parti bayrağını en üst noktaya taşıyacağız. Çünkü AK Parti bayrağını en üst noktaya taşımak demek Türkiye'nin en üst noktaya gelmesi anlamına geliyor"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Sahur Programı

İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Gençlik Kolları'nın her zaman çatışmalardan uzak, aklın, bilimin ve ilimin ışığında büyük gayretler sarf ettiğini söyledi.

Bakan Kaya, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nın Yenikapı'da "Gönlümüz bir, soframız bir" sloganıyla düzenlediği sahur programında yaptığı konuşmada, İstanbul il teşkilatında gençlik kollarıyla omuz omuza çalışmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

Partilerinin İstanbul teşkilatının, gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla her zaman Türkiye'ye örnek olduğunu aktaran Bakan Kaya, "Sizlerin içinden Türkiye'nin kaderini değiştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çıktı. İstanbul'da gençlik kollarında hizmet etmiş sayın Cumhurbaşkanımız, dünyanın kaderini ve tarihini değiştirecek hizmetlere imza attı. Biz de bugün onun çizdiği yolda, İstanbul teşkilatından çıkmış bir ablanız olarak, bir bakan olarak onun çizdiği yolda çıtayı daha da yükseltecek şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. AK Parti Gençlik Kolları her zaman çatışmadan uzak, aklın, bilimin ve ilimin ışığında, kapı kapı dolaşarak büyük gayretler sarf ederek AK Parti teşkilatını bugünlere getirmiştir. Sizlerin emeğiniz, gayretiniz bizler için çok kıymetli. Allah'ın izniyle sizin gayretinizle, 2023 hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. İnanıyorum ki sizlerin gayretiyle AK Parti'de çıta çok daha yükselecek."

- Bakan Kılıç

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da bakanlık olarak gençliğe yönelik çalışmalara her zaman büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Türkiye'de 2002 seçimlerinden sonra başlayan değişim dönüşümü en iyi şekilde devam ettirmek ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak üzere en iyi şekilde çalışmaları sürdürdüklerini aktaran Kılıç, "İnşallah AK Parti bayrağı altında Sayın Başbakanımızın genel başkanlığında ve onun çizdiği yolda devam edeceğiz çalışmaya. Sayın Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu hedeflere ulaşmak üzere gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz AK Parti bayrağını en üst noktaya taşıyacağız. Çünkü AK Parti bayrağını en üst noktaya taşımak demek Türkiye'nin en üst noktaya gelmesi anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş da İstanbul'da gençlik kolları üyelerinin her geçen gün çıtayı daha yükseğe taşıdığını anlattı. Ecertaş, "Biz mahalle mahalle, sokak sokak çok detaylı bir çalışma yapılmasını aslında kıymetli kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. İstanbul'da gençlik kolları il başkanlığı gerçekten bu ülkedeki çok önemli pozisyonlardan bir tanesi. Çünkü geçmişte Sayın Cumhurbaşkanımız da gençlik kollarında il başkanlığı yapmış, çıtayı gerçekten çok yükseğe koymuştu. Özellikle o günlerde yapılan mahalle çalışmaları, o günlerde yapılan sandık çalışmaları bizler için çok yüksekte bir çıta koymasından ötürü bizler sürekli bunları örnek aldık. İstanbul'da 961 mahallede, her birinde 10'ar kişilik yönetim kurulu eksiksiz. Şu anda tartışılan konu, 28 bin sandığın her birinde gençler sadece sandık günü, seçim günü değil seçimin dışında da orada kendi mahallesinde, apartmanında, sokağındaki gençle, sahada aktif olmayı öngörüyor." dedi.

Ecertaş, tüm Türkiye'deki çalışmalara İstanbul teşkilatının çalışmalarını örnek gösterdiklerini ifade etti.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan ise AK Parti'de gençlik kollarının başarılarını daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayhan, "Bu dönem bir sloganımız var. 'Taş üstüne taş koyacağız, az konuşup çok çalışacağız.' Kıymetli Başbakanımızın ve değerli hazırunun huzurunda tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız adına bu slogana harfiyen uyacağımıza bir kez daha canı gönülden söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

- Notlar

AK Parti İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti genel başkan yardımcıları Mustafa Ataş, Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekilleri, belediye başkanları ile 39 ilçeden gençler katıldı.

Programa gelişinde AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin "İşte başbakan işte teşkilat" tezahüratlarıyla karşılanan Binali Yıldırım, gençlere, "Allah razı olsun. İşte AK Parti'ye yakışan gençlik teşkilatı. İşte İstanbul İl Gençlik Teşkilatı. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sahur sofrasını sizlerle beraber paylaşmaktan büyük bahtiyarlık duyuyoruz" diyerek karşılık verdi.

Program öncesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Programın sonunda Başbakan Yıldırım ile beraberindekiler, gençlik teşkilatı üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Yorumlar