AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci'nin paylaştığı klip

- Temurci'nin "#DevasaProjelerİçinEVET" etiketiyle Twitter hesabından yayınladığı, "evet" sözlerini öne çıkararak İstanbul'a yapılan yatırımların anlatıldığı klip, sosyal medyada on binlerce kişi tarafından paylaşıldı

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci'nin paylaştığı klip

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin Twitter hesabından "#DevasaProjelerİçinEVET" etiketiyle paylaştığı klip, "evet" sözlerini öne çıkararak, İstanbul'a yapılan yatırımları anlatıyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, mizahi bir dil kullanılarak "evet"in anlatıldığı klipte, İstanbul'a yapılan yatırımlara işaret ediliyor.

Klipte, "evet" karşıtı kampanya yürütmek için bir araya gelen kişilerin bir toplantı yaptığı görülüyor. "Yıllardır bunlar başımızdalar, ne yaptılar şimdiye kadar?" sorusu üzerine çalan telefona cevap veren kişi, telefonda trafiğe takılan arkadaşına AK Parti’nin İstanbul'da yapmış olduğu 3. Köprü, Avrasya Tüneli, Marmaray ve Metrobüs gibi yatırımlarını birbiri ardına sıralıyor.

- Videoda geçen diyalog

"Hemşehrim yıllardır bunlar başımızda ne yaptılar şimdiye kadar? Alo geldiniz mi? Trafik varsa 3. köprüden geçersin, gelirsin hemen. Olmadı Avrasya Tüneli var. Avrasya Tüneli'nden geçersin, hemencecik gelirsin. Sen en iyisi arabayı Üsküdar'a park et. Marmaray'a bin, 5 dakika sonra geliyorsun zaten. Evet, evet, evet, Marmaray'a evet."

Telefonu kapattıktan sonra orada bulunan diğer kişi ise yine AK Parti döneminde hizmete sunulan metrobüs ile gelmelerinin daha iyi olacağını ifade ediyor.

Klip kısa sürede sosyal medyada on binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Yorumlar