AK Parti il Başkanlığı'nda "Demokrasi nöbeti" sürüyor

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan "Demokrasi Nöbeti"ni sürdürüyor. AK...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti il Başkanlığı'nda "Demokrasi nöbeti" sürüyor

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan "Demokrasi Nöbeti"ni sürdürüyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, devletin ve milletin dayanışmasıyla bertaraf edilen 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından vatandaşların demokrasi nöbetinin devam ettiği belirtildi.

Yurdun her köşesinde ay yıldızlı bayraklarıyla meydanları dolduran ve vatanına sahip çıkan insanların İstanbul'daki buluşma yerlerinden birisinin de AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olduğu ifade edilen açıklamada, darbe gecesinde hainler tarafından basılan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın, İl Başkanı Selim Temurci'nin sağlam duruşu ve milletin desteğiyle işgalden kurtarıldığı anlatıldı.

Temurci'nin çağrısıyla toplanan vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak üzere Atatürk Havalimanı'na yürüyüşe geçtiği ve İstanbul'daki direnişin işaret fişeğini yaktığı vurgulanan açıklamada, darbe girişiminin engellenmesinin ardından il başkanlığındaki demokrasi nöbetinin devam ettiği aktarıldı.

Açıklamada, binlerce vatandaşla İstanbul teşkilatı mensubunun her akşam il başkanlığında toplanarak, vatan ve bayrak için girişilen mücadeleyi devam ettirdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, demokrasi nöbeti için il başkanlığında toplanan vatandaşlara seslenerek, şu ifadeleri kullandı:

"Yuvasını korumaya gelen, Türkiye sevdasıyla bu alanları boş bırakmayan bütün kardeşlerimi yürekten selamlıyorum. Milletimiz, Türkiye'nin her yerinde sokaklarda. Başkomutanının peşinde, bu ülkenin geleceğinin darbecilerin eline geçmemesi için çalışan insanlarımızın omuz omuza durmasıyla, Türkiye çok daha güçlü olacak inşallah. AK Parti İstanbul İl Başkanlığındayız. Burası bizim evimiz, burası bizim yuvamız. Burası Recep Tayyip Erdoğan'ın bize mirası. Burada bizimle birlikte bu mirası korumaya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İstanbul’un her noktasında, ay yıldızlı bayraklarıyla ‘bu milleti teslim almayacaksınız’ diyen milletimize bir kez daha selam olsun."



Yorumlar