AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, Bitlis'te

- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş: -"Recep Tayip Erdoğan emin olun sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayip Erdoğan'dır." - Bitlis AK Parti İl Başkanı Tanglay: -"Türkiye en az 10 cephede savaşıyor. Bütün şer güçler bir araya gelmiş ve ittifak yapmış Türkiye'yi nasıl aşağıya çekeriz diye uğraşıyor. Bu yıllarca taşeron örgütün eliyle yapıldı."

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, Bitlis'te

BİTLİS (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Recep Tayip Erdoğan emin olun sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayip Erdoğan'dır." dedi.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bitlis'e gelen Ecertaş, partisinin Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlediği "Kasım Ayı Danışma Meclis Toplantısı"na katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Ecertaş, AK Parti Gençlik Kollarının bir okul ve medrese olduğunu unutmadıklarını bildirdi.

"Bizlerin sorumluluğu tüm gençlerin derdini sonuna kadar dinlemektir. Ulaşmadık ve dokunmadık genç bırakmayacağız." diyen Ecertaş, şöyle devam etti:

"Recep Tayip Erdoğan emin olun sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayip Erdoğan'dır. Bizler böyle bir adamın davasının en hararetli yerinde ona yol arkadaşı olmuşuz. Sorumluluğumuz ve gururumuz da büyük. Dolayısıyla buna uygun hareket etmemiz lazım."

Konuşmasını, "Rabbimiz, bizi teşkilatsız bırakmasın. Tüm halka hizmet etmeyi nasip etsin." sözleriyle sürdüren Ecertaş, 15 Temmuz gecesini hatırlattı.

Ecertaş, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beni aradı. 'Melih nerede olursa olsun bu akşam direniyoruz. Köprüye gidin hakkınızı helal edin. Allah kolaylık versin. Bu ümmeti bu milleti ayakta tutmak için elimizden geleni yapacağız' dedi. Tamam Sayın Başbakanım dedim. O akşam köprüye indik. Teşkilatımızdan 2 kardeşimiz şehit oldu. Gençlerimiz o akşam onları yıldırdılar. Biz gençliğin üzerimizde çok büyük sorumluluğumuz var. 15 Temmuz'dan sonra artık sorumluluğumuz 10 kat arttı.Tüm şehitlerimize Allah rahmet diliyorum."

Bitlis AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, son olarak Fırat Kalkanı Harekatı'nda bir Ahlatlı hemşehrisinin şehit olduğunu hatırlattı.

Tanglay, Türkiye'nin en az 10 cephede savaştığını belirterek, şunları ifade etti:

"Bütün şer güçler bir araya gelmiş ve ittifak yapmış, Türkiye'yi nasıl aşağıya çekeriz diye uğraşıyor. Bu yıllarca taşeron örgütün eliyle yapıldı. Terör örgütü PKK, FETÖ ve DAEŞ eliyle yapıldı. Ama şuan taşeronlar işi bıraktı, gerçek müteahhitler sahneye çıktı. Avrupa Birliği ve Amerika gerçek niyetlerini ortaya çıkardı. İktidara geldiğimiz günden bu yana bu parti hainler ve çetelerle uğraşıyor. Recep Tayip Erdoğan bizim başımızda olduğu sürece bu alçaklar istedikleri hedefe ulaşamayacaklar. Biz burada sadece siyasi partilerle mücadele etmiyoruz. Bu bölgede AK Parti teşkilatları bir terör örgütüne karşı mücadele veriyor. Bugün terör örgütünün hedefinde nasıl valiler, kaymakamlar, polisler ve askerler varsa, inanın AK Parti Teşkilatları da aynı düzeyde teröristlerin hedefindedir. Bu cesaretlerinden dolayı tüm gençlerimize saygılarımı sunuyorum."

Konuşmaların ardından AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, Ecertaş'a tablo hediye etti.

Toplantıya, ilçe başkanları ve parti temsilcileri katıldı.

Yorumlar