Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya:

- "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır" - "Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah"

Google Haberlere Abone ol
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya:

MARDİN (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile Mardin Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Mustafa Yaman ile görüştü.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaya, Midyat'ta terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirtti.

Kaya, "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır. Valiliğimiz de bu işlerin takipçisi olacak. Biz de bakanlığımız olarak bu yaraları sarmak için buradayız. Vatandaşlarımızı, polislerimizi ziyaret etik. 6 şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyoruz. 50'ye yakında yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah, inşallah böyle olayları yaşatmasın bize. Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah." diye konuştu.

Vali Mustafa Yaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Daha sonra AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Kaya, AK Parti İl Başkanı Ali Dündar ve partililerle bir araya geldi.

Yorumlar