'Adnan Oktar'ın kedicikleri' polisle çatıştı'

Adnan Oktar grubuna yönelik 100 odalı villaya düzenlenen operasyonda dokuzu kadın 22 kişi gözaltına alınırken, iki kişinin polise ateş açtığı ve silahlarındaki mermiler bittikten sonra yakalanabildikleri iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
'Adnan Oktar'ın kedicikleri' polisle çatıştı'

Adnan Oktar ve grubundakilere yönelik operasyonlar kapsamında dün akşam Kandilli’deki bir villaya baskın yapıldı. 100 odalı villada dokuzu kadın 22 kişi gözaltına alınırken, iki kişinin polise ateş açtığı ve silahlarındaki mermiler bittikten sonra yakalanabildikleri belirtildi.

‘Suç örgütü’ soruşturmasında dün sabah gözaltına alınan Adnan Oktar ve yakınlarına ait adreslerde çok sayıda araç, bilgisayar, para kasası, değerli eşya, para sayma makinesi, çok sayıda tabanca ve otomatik tüfek ele geçirilmişti.

DHA’nın haberine göre dün akşam Kandilli’de bulunan bir villaya operasyon yapıldı. Operasyonda dokuz kadın gözaltına alındı. Operasyonun devamındaysa aynı villadan 13 erkek de gözaltına alındı. Böylece Adnan Oktar grubunun kullandığı ve 100 odası olduğu belirtilen villadan 22 kişi gözaltına alınmış oldu.

Gözaltına alınanlar, çevik kuvvet otobüslerine bindirilerek Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öte yandan, Kandilli’deki villada yapılan operasyon sırasında iki kişinin polise doğru silahla ateş ettikleri öğrenildi. İki kişinin tabancalarındaki şarjörleri boşattıktan sonra gözaltına alındıkları belirtildi.

Yorumlar

ihsan bu islamı ifsat eden sahtekarın ne olduğu çıktı meydana Israil ajanı fetö destekçisi cia işbirlikçisi tam vatan haini