Adana'da yankesicilik iddiası

- 66 yaşındaki Suriyeli kadın, semt pazarında başka bir kadının çantasından 400 lira çaldığı iddiasıyla yakalandı - Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

Google Haberlere Abone ol
Adana'da yankesicilik iddiası

ADANA (AA) - Adana'da semt pazarında bir kadının çantasından 400 lira çaldığı öne sürülen 66 yaşındaki Suriye uyruklu kadın gözaltına alındı.

Merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı'ndaki semt pazarına alışveriş yapmak için giden Saadet Gündoğan (69), çantasındaki 400 liranın çalındığını fark etti.

Gündoğan'ın polisi arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Polisler, görüntülerden yaşlı bir kadının Gündoğan'ın yanına yaklaşıp çantasını karıştırdığını ve daha sonra yanından ayrıldığını belirledi.

Ekipler yaptıkları araştırmada, şüpheli kadının yankesicilikten emniyette suç kaydı bulunan 66 yaşındaki Suriyeli Ravda A. (66) olduğunu tespit etti.

Benzer yöntemle iki kişinin daha parasını çaldığı iddiasıyla aranan Ravda A, ekipler tarafından merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kayıtlarda Suriyeli kadının Gündoğan'ın yanına yaklaşması, çantasına elini uzatarak hırsızlık yapması ve daha sonra ayrılması yer alıyor.

Yorumlar