Adana'da ölümü şüpheli bulunan çocuğun annesi tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da, fiziksel ve zihinsel engelli 4 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınan annesi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, 4 çocuk...

Google Haberlere Abone ol
Adana'da ölümü şüpheli bulunan çocuğun annesi tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da, fiziksel ve zihinsel engelli 4 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınan annesi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 4 çocuk annesi G.Y. (31) merkez Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde bodrum katta bulunan evine geldiğinde fiziksel ve zihinsel engelli 4 yaşındaki oğlu Muhammet Miralay Y'nin hareketsiz yattığını görünce çevredekilerden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde çocuğun öldüğünü belirledi.

Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, çocuğun ihbardan iki ya da üç gün önce öldüğü, vücudunda da morluklar ve yaralar olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine gözaltına alınan anne G.Y. ifadesinde, olay günü kendisinin işe gittiğini ardından oğlu için bağlanan evde bakım parasını çekip eve geldiğini anlatarak, bu sırada çocuğunu ölü olarak bulduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen G.Y, çıkarıldığı mahkemece taksirle ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla tutuklandı.

Kadının 3 oğlunun ise devlet koruması altına alındığı öğrenildi.

Yorumlar