Adana'da "huzur ve güvenlik" uygulaması

- Yasa dışı gösterilerin sıkça yaşandığı mahallede yapılan uygulamada, aranan 12 kişi yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Adana'da "huzur ve güvenlik" uygulaması

ADANA (AA) - Adana'da çok sayıda polisin katılımıyla, yasa dışı gösterilerle sıkça karşılaşılan mahallede gerçekleştirilen huzur ve güvenlik uygulamasında 12 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Asayiş Şube müdürlüklerine bağlı ekiplerden oluşan çok sayıda polis, yasa dışı gösterilerin yapıldığı Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde suçlulara yönelik ve halka güven vermek amacıyla uygulama gerçekleştirdi.

Özel harekat polislerinin evlerin çatılarında uzun namlulu silahlarla önlem aldığı çalışmada, cadde boyunca internet kafe ve kahvehanede şüpheli kişilerin genel bilgi taraması yapıldı.

Araçları kontrol eden ekipler çalıntı olduğunu belirlediği bir motosiklete el koyarken, sürücü "Ben 130 liraya aldım. Bana ne kardeşim çalıntıysa." diyerek polise tepki gösterdi. Polislerle bir süre tartışan ve ismi belirtilmeyen sürücü sakinleşmesi için ekip aracına bindirildi.

Şüpheli araçlarda da arama yapan ekipler, 14 motosiklete plakası olmadığı için işlem yaptı. İki adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçiren ekipler, aranan 12 kişiyi gözaltına aldı.

Yorumlar