Adana'da silahlı kavga

İki komşu aile arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Yaşamını yitirenlerden 16 yaşındaki Ortatepe'nin, halı saha maçı dönüşü çatışmanın ortasında kaldığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Adana'da silahlı kavga
Adana'da iki komşu aile arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri defnedildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde dün iki komşu aile arasındaki kavgada silahla vurularak yaşamını yitiren 16 yaşındaki Adilcan Ortatepe ve 2 çocuk annesi Meryem Derinpikap'ın (47), Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı.

Olayda yaşamını yitiren Ortatepe'yi son kez görmek için morga giren yakınları, çıkışta gözyaşı dökerek ağıt yaktı. Bir kadın, "Onun eline asker kınasını ben yakacaktım." diyerek ağladı.
Derinpikap'ın naaşı Alihocalı Mahalle Mezarlığı'nda, Ortatepe'nin cenazesi de Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Ortatepe'nin, arkadaşlarıyla halı saha maçından dönerken sokaktaki silahlı çatışmanın ortasında kaldığı öğrenildi.

Merhum gencin silahlı kavgada ağır yaralanan 17 yaşındaki arkadaşı Mert E'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Akdeniz Mahallesi 500 Sokak'ta iki komşu aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada pompalı tüfek ve tabancayla ateş açılmış, olayda yaralanan Adilcan Ortatepe hastaneye götürülürken, Meryem Derinpikap ise Çukurova Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Kavgada yaralanan Mert E. (17) ise Numune Eğitim Hastanesine kaldırılmıştı.

Derinpikap'ın, kavga nedeniyle sokağa çıkan eşini çağırmak için arkasından gittiği sırada çatışmanın ortasında kalarak vurulduğu öğrenilmişti.

Olaya karıştıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar