Adana'da cinayet zanlılarının evi yeniden ateşe verildi

Adana'da komşu iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğlunu öldürdükleri ileri sürülen zanlıların evi, bir kez daha ateşe verildi

Google Haberlere Abone ol
Adana'da cinayet zanlılarının evi yeniden ateşe verildi

Adana'da evlerinin arasına duvar örme meselesi nedeniyle komşu iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğlunu öldürdükleri ileri sürülen zanlıların evi, bir kez daha ateşe verildi.

İslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik'i bıçakla öldürdükleri iddia edilen Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö'nün merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'ndeki 2 katlı evin birinci katından, yeniden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekibi, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

İtfaiye ekibi, yaptığı incelemede, yangının kundaklanma sonucu çıktığını belirledi.

Olay

Merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde dün, İslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik, evlerinin arasından geçen 2 metrekarelik arsaya duvar örmek isteyen komşuları Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö. ile sokakta tartışmıştı. Çıkan bıçaklı kavgada yaralanan İslam Alçelik ve oğlu Yusuf Alçelik, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

Cinayetin ardından şüpheliler Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö'nün evi ateşe verilmiş, çıkan yangın itfaiye ekibi tarafından söndürülmüştü.

Yorumlar