Adalet Bakanı Bozdağ Osmaniye'de

- Bozdağ, Cizre'deki saldırıda şehit olan polis memurları Burak Mart ile Osman Budak'ın ailelerini ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Bozdağ Osmaniye'de

OSMANİYE (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cizre'deki terör saldırısında şehit olan polis memurları Burak Mart ile Osman Budak'ın ailelerini ziyaret etti.

Şehit polis Burak Mart için memleketi Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesinde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Bakan Bozdağ, şehidin babası Erhan Mart ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Baba Mart, oğlunun cennette bir köşede olduğunu, onunla gurur duyduğunu belirterek, "İki sefer dilekçe verdi. 'Ben Şırnak'a gideceğim. Ben orada şehit olacağım baba' derdi. 14 Ağustos'ta göreve başladı, 26 Ağustos'ta şehit oldu." diye konuştu.

Baba Mart, "Vatanımız sağ olsun. Vatanımız sağ oldukça bayrağımız da dinimiz de olur. Vatansız hiçbir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

- "Bunlar hakkında idam yok mu?"

Bakan Bozdağ, daha sonra şehit polis Osman Budak için Düziçi ilçesi Alibozlu köyü Dereobası Mahallesinde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek, baba İsmet Budak'a başsağlığı diledi.

Baba Budak, oğlunun şehit düşen diğer polis memuru Tayfun Doğan ile İskenderun'da görev yaptığını, onun gibi Cizre'ye tayini çıktıktan sonra göreve başladığını, ertesi gün düzenlenen saldırıda şehit olduğunu söyledi.

Budak, "Bunlar hakkında idam yok mu? Vatana millete kastedenler hakkında idam yok mu?" diye konuştu.

Ziyaretler sırasında dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Yorumlar