AA'nın “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” hastanede dağıtıldı

- Vatandaşlardan Remzi Türkeli: - "Anadolu Ajansı ve televizyonların 15 Temmuz'da yapmış olduğu yayınları tebrik ediyorum. Olanları dakika dakika aktardınız" - Yılmaz Okuyucu: - "Yazısıyla, fotoğrafıyla her şey çok güzel anlatılmış. O geceyi aynen aktarıyor"

Google Haberlere Abone ol
AA'nın “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” hastanede dağıtıldı

EDİRNE (AA) - Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara, Anadolu Ajansı'nın (AA), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtıldı.

Hastanenin Başhekimi Selahattin Kat ile AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, muayene sırası bekleyen vatandaşlara darbe girişimi kitabını dağıtarak, bilgi verdi.

Vatandaşlardan Remzi Türkeli, AA'nın hazırladığı kitapta darbe girişimini dakika dakika anlattığını söyledi.

AA'nın 15 Temmuz'dan bu yana vatandaşları darbe girişimine ilişkin bilgilendirdiğini belirten Türkeli, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı ve televizyonların 15 Temmuz'da yapmış olduğu yayınları tebrik ediyorum. Olanları dakika dakika aktardınız. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak vatanımıza sahip çıkmamız lazım. FETÖ ülkeden aldığı paraları yurt dışına götürüyordu. Ticaretimizi, sosyal yaşantımızı, kişiliğimizi elimizden almış bunlar. Bu kişilere yapılan yardımlara yazıklar olsun. Ben 1974'te Kıbrıs'ta askerdim bizler vatan için 'Allah Allah' diyerek giderdik. General olmuş bir kişi bu işi yapıyor, yazıklar olsun. Bunların vatanına, milletine, bayrağına saygısı yok. Böyle Müslümanlık olmaz."

AA'nın darbe girişimi kitabının aydınlatıcı olduğunu ifade eden Türkeli, kitapta emeği geçen AA ailesine teşekkür etti.

- "Gelecek nesillerin ders çıkaracakları bir yayın"

Yılmaz Okuyucu ise 15 Temmuz'da yaşananların kitapta kare kare yer aldığını söyledi.

Darbe girişimi kitabının gelecek nesillerin ders çıkaracakları bir yayın olduğunu dile getiren Okuyucu, "Yazısıyla, fotoğrafıyla her şey çok güzel anlatılmış. O geceyi aynen aktarıyor. Darbe girişimini televizyonda spikerler yayına başladığında takip ettik. Baştan epeyce ürktük ama sonra bir çete işinin olduğunu anladık. Bunların başarılı olmaları zaten mümkün değil. Bunlar kısacası vatan haini. Milletimiz kararlı bir şekilde hepsine gereken cevabı verdi." diye konuştu.







Yorumlar