24 parmağıyla herkesi şaşırtıyor

- Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan işçi emeklisi Özdemir, 6'şar parmaklı elleri ve ayaklarıyla ilgi odağı oldu - Özdemir: "Görenler şaşırsa da ben bu durumdan rahatsız değilim"

Google Haberlere Abone ol
24 parmağıyla herkesi şaşırtıyor

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan, ellerinde ve ayaklarında 12'şer olmak üzere toplam 24 parmağı bulunan 65 yaşındaki Ali İhsan Özdemir görenleri şaşırtıyor.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar parmaklarıyla ilgili herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını ifade etti.

Doğuştan elleri ve ayaklarının 6'şar parmaklı olduğunu kaydeden Ali İhsan Özdemir, "Toplamda 24 parmağım var. Görenler ilk başta şaşırsa da ben bu durumdan rahatsız değilim." dedi.

- Ağabeyi de kendisi gibi 6 parmaklı

Özdemir, 5 kardeş olduklarını, ailesinde ağabeyinin de el ve ayaklarında 6'şar parmak bulunduğu bilgisini paylaştı.

3 çocuk babası olduğunu aktaran Ali İhsan Özdemir, "Fazla parmaklarım ne iş hayatında ne de sosyal yaşantımda sıkıntı çıkardı. Sadece askere gideceğim zaman, istersem çürük raporu alabileceğimi söylediler. Ama ben istemedim ve askerliğimi yaptım, geldim. Bütün parmaklarımı kullanabiliyorum. Sadece en küçük parmağımdaki güç, diğerlerine göre biraz daha az. Ama fonksiyon olarak hepsi işlevini yapıyor." diye konuştu.

Yorumlar