20. Uluslararası İş Forumu başladı

- MÜSİAD'ın düzenlediği MÜSİAD EXPO ve High Tech Port ile eş zamanlı gerçekleştirilen 20. IBF kapılarını açtı

Google Haberlere Abone ol
20. Uluslararası İş Forumu başladı

İSTANBUL (AA) - "İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" temalı 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) İstanbul'da başladı.

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği MÜSİAD EXPO ve High Tech Port ile eş zamanlı gerçekleştirilen 20. IBF yoğun bir katılımla kapılarını açtı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan forumun açılışına, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani de katıldı.

"İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" temalı forum, hem güncel ekonomik sorunlara farklı yaklaşımlarla çözüm getirmeyi hem de üye ülkeler arasındaki iletişimi ve ekonomik iş birliğini geliştirmek için projeler üretmeyi amaçlıyor.

IBF kapsamında "Nasıl Yatırım Alır ve İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?", "Teknolojinin Ticarileştirilmesi ve Pazar Başarısı" ve "Girişimcilik Ekosistemini Nasıl İnşa Ederiz?" konulu oturumlar düzenlenecek.

Forumda faaliyet ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla yer alan Anadolu Ajansı standına uluslararası katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar