17. Tarım ve Seracılık Festivali

- Kumluca ilçesinde düzenlenen festival kapsamında kadınlar arasında yapılan halat çekme, domates yeme, kasa taşıma gibi yarışmalarda renkli görüntüler ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
17. Tarım ve Seracılık Festivali

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde 17. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında kadınlar arasında renkli yarışmalar yapıldı.

Karatepe Stadyumu'ndaki etkinlikte kadınlar arasında domates kasası taşıma, halat çekme, gözü kapalı domates yeme, "analı kızlı" basket atma gibi yarışlar düzenlendi.

İlçe merkezi ve çevre köylerden yaklaşık 10 bin kadının katıldığı etkinlikte kadınların yarışmaları sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yarışmalarda dereceye giren takım ve bireysel yarışmacılara ilçe protokolünün eşleri tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi. Yarışmalar süresince etkinliğin sunuculuğunu yapan İkbal Gürpınar ve şovmen Ali Elgün, etkinliğe katılan kadınları şovlarıyla eğlendirdi.

Yarışmaların ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Özlem Şahin de seslendirdiği hareketli parçalarla stadyumu dolduran kadınları coşturdu. Zaman zaman izleyicileri sahneye davet eden sanatçı, bazı şarkılarını hayranlarıyla okudu.

Yorumlar