17 ayrı suçtan aranan firari, kahvehanede yakalandı

- Adana'da hakkında 16 yıl hapis cezası bulunan ve 17 ayrı suçtan aranan firari, polisin iki haftalık çalışması sonucu gittiği kahvehanenin çevresi kuşatılarak yakalandı

Google Haberlere Abone ol
17 ayrı suçtan aranan firari, kahvehanede yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da polis ekipleri, hakkında 16 yıl hapis cezası bulunan ve 17 ayrı suçtan aranan firariyi gittiği kahvehanenin çevresini kuşatarak yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki haftalık çalışma sonucu, hakkında çeşitli suçlardan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, adam yaralamak, uyuşturucu ticareti, Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından hakkında 17 ayrı yakalama kararı bulunan Murat Ekşi'nin (34) Gülbahçesi Mahallesi'nde görüldüğü bilgisine ulaştı.

Ekipler, yaptıkları çalışmayla Ekşi'nin yerini tespit ederek takibe aldı.

Daha önce, işlediği suçtan dolayı kendisini yakalamak isteyen bir polisi rehin aldığı ve ayağından vurularak yakalandığı öğrenilen Ekşi'nin bu durumundan dolayı kaçma ihtimali göz önünde bulundurularak geniş güvenlik önlemi alındı.

Ekipler, bir kahvehaneye giren Ekşi'yi yakalamak için iş yerinin bulunduğu sokağın çevresini kuşatarak operasyon düzenledi.

Firari Ekşi, kahvehanede oyun oynadığı sırada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Üzerinden tabanca ele geçirilen Ekşi, kaçma ihtimaline karşı çok sayıda polis tarafından zırhlı araçla emniyet müdürlüğüne götürüldü

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ekşi, sağlık kontrolü için zırhlı araçla Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Daha sonra adliyeye götürülen Ekşi'nin işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği bildirildi.


Yorumlar