15 Temmuz şehitlerinin ailelerine kart attılar

15 Temmuz Derneği, PTT iş birliğiyle kurduğu posta kutusuyla 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine tebrik kartı gönderdi

Google Haberlere Abone ol
15 Temmuz şehitlerinin ailelerine kart attılar

15 Temmuz Derneği, PTT iş birliğiyle kurduğu posta kutusuyla 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine tebrik kartı gönderdi.

15 Temmuz Derneğince Yenikapı Etkinlik Alanı'nda oluşturulan stantta düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine yalnız olmadıklarını göstermek için tebrik kartı yolladı.

15 Temmuz Derneği Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik, 15 Temmuz ruhunu milli hafızada daima diri tutacak her türlü organizasyonu yapmaya gayret ettiklerini belirtti.

15 Temmuz şehitlerini asla unutmayacaklarını dile getiren Şebik, şehit ve gazi ailelerinin daima yanında olacaklarını söyledi.

Şebik, daima şehitlerden geriye kalanların kendilerine emanet olduğunun bilincinde olacaklarını vurgulayarak, "İstiyoruz ki şehit aileleri, Ramazan Bayramı'nın ilk gününe kalktıklarında yalnız olmadıklarını anlasınlar. Çok basit bir şey yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan şehitlerimizin kabirlerine gitmelerini istiyoruz. Biz inşallah arife günü bunu organize edeceğiz." diye konuştu.

Bayramlaşmak için de şehit ailelerinin evlerine gideceklerini anlatan Şebik, 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin misafiri olarak İstanbul'a gelen Hakkarili 8 yaşındaki Yağmur Güder ve babası Aydın Güder de derneğin standını ziyaret ederek, şehit ailelerine kartpostal gönderdi.

Yorumlar