Kaymakam Engin muhtarları dinledi

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Çavuşçiftliği Bayraktepe Mesire Alanı’nda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Engin, ilçe genelinde hizmet seferberliğinin sürdüğünü söyledi.Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İlçe Jandarma Komutanı...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Engin muhtarları dinledi

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Çavuşçiftliği Bayraktepe Mesire Alanı’nda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Engin, ilçe genelinde hizmet seferberliğinin sürdüğünü söyledi.

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mesut Aslan, Emniyet Amiri M. Ferit Duman ve daire amirleriyle birlikte köy ve mahalle muhtarları ile azalarla bir araya geldi. Mahalle ve köylerin meselelerini dinleyen Kaymakam Engin, Altınova genelinde hizmet seferberliğinin devam ettiğini dile getirerek, “El ele vererek halkımıza, yaşadığımız yöre hizmet ediyoruz. Noksanlıklar, ihtiyaçlar elbette olacak. Birim görevimiz de bunları çözmek, hizmet etmek” dedi.

Toplantıda özellikle hırsızlık olayları ve güvenlik kameraları konusuna temas eden muhtarlar, köylere spor tesislerin kazandırılması ve gençlerin spora yönlendirilmesini istedi. Kaymakam Engin, vatandaşların can ve mal güvenliği konusunda gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti. Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran ise spor tesisleri konusunda ilçenin şanslı olduğunu kaydederek, gençlerin spor branşlarına yönelmeleri konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi.

Yorumlar