Düğün sahiplerinden ilk açıklamalar

Düğün sahibinin yakınlarından Ceyhan, Bu bir düğün. Sıradan bir düğündü. Bunu nasıl yaptılar?" dedi

Google Haberlere Abone ol
Düğün sahiplerinden ilk açıklamalar
Gaziantep'teki kına gecesinde yaşanan terör saldırısı öncesi Siirt'in Pervari ilçesinden kente Akdoğan ailesinin akrabalarını getiren servis şoförü Hamdullah Ceyhan, sıradan bir düğünde yapılan bu hain saldırının canice olduğunu belirtti.

Ceyhan, düğün hazırlıklarının başladığı 3 haftadan bu yana Siirt'in Pervari ilçesinden Akdoğan ailesinin akrabalarını Gaziantep'e getirdiğini söyledi.

Düğün sahiplerinin akrabaları olduğunu anlatan Ceyhan, "En son geçtiğimiz perşembe Siirt'ten akrabaları getirmiştim. Babasını, ablalarını getirdim. Kardeşini daha önce getirdim. Damadın abisi zaten Gaziatep'teydi. Damadın babası hayatta, gördüm ve konuştum. Hastaneden yeni çıkmıştı. Diğerlerini tam olarak bilmiyorum." dedi.

Damadın ablasının saldırıda vefat ettiğini belirten Ceyhan, şunları söyledi:
"Damadın birçok akrabası vefat etti. Amcası vefat etti. Damat ve gelin Siirt'liydi. Zaten amca çocuklarıydı. Damat tam olarak bilmiyorum ama fabrika işçisiydi. Gelin zaten çalışmıyordu. Siirt'ten ortalama Gaziantep'teki düğün için 12 kişi getirdim. Herhangi bir partiye bağlı olmayan bir şey. Bu bir düğün. Sıradan bir düğündür. Yapılan bu saldırı canicedir. Bunu nasıl yaptılar? Hangi vicdan el verir?"

Yorumlar