AK Parti Gaziantep Milletvekili Yüksel kaza geçirdi

Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in aracı trafik kazası geçirdi. Kazada milletvekiliyle birlikte 5 kişi yaralandı. Yaralılar Nizip Devlet Hastanesine kalıdırıldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Gaziantep Milletvekili Yüksel kaza geçirdi
İçinde AK Parti AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'inde bulunduğu araç Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kamyonetle çarpışarak trafik kazası geçirdi. Kazada, milletvekilinin aracında bulunan 4 kişi ile kamyonetin şoförü çeşitli yerlerinden yaralandılar. Milletvekili ile yaralılar olay yerine gelen ombulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken kazayla ilgili soruuşturma başlatıldı. Kazada vekilin aracında kendisi dışında üç kişi daha bulunuyordu. 

Bugün Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya giden Mustafa Kurt idaresindeki 27 U 0400 plakalı otomobil, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 35. kilometresindeki Kocatepe mevkisinde aniden önüne çıkan Mustafa Kemal Çolak idaresindeki 27 L 5170 plakalı kamyonetle çarpıştı.

İki aracın karıştığı kazada, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki taziye ziyaretine giden milletvekili Yüksel'in yanı sıra şoförü Mustafa Kurt, araçta bulunan Orhan Kılıç ve İsmet Karaduman ile kamyonet sürücüsü Mustafa Kemal Çolak yaralandı.

112 Acil servis ekibince Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Bu arada kazayı haber alan Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile partililer, hastaneye gelerek, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

GAZİANTEP VALİSİ MİLLETVEKİLİNİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, trafik kazasında yaralanan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'i ziyaret etti.

Vali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ile Yüksel'in tedavi gördüğü Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Mücahitler ek binasına geldi.

Yerlikaya, doktorlardan Yüksel'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastanede gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Uzer, Yüksel'in hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi. 


Yorumlar