Çaldıran’da ‘Dikkat Aile Var’ oyunu sahnelendi

Van’ın Çaldıran ilçesine gelen Tiyatro Balans ekibi, ‘Dikkat Aile Var’ oyununu sahneledi.Çaldıran Belediyesi tarafından ikinci kez ilçeye getirilen Tiyatro Balans ekibi, bu defa ‘Dikkat Aile Var’ oyunuyla seyircinin karşısına çıktı....

Google Haberlere Abone ol
Çaldıran’da ‘Dikkat Aile Var’ oyunu sahnelendi

Van’ın Çaldıran ilçesine gelen Tiyatro Balans ekibi, ‘Dikkat Aile Var’ oyununu sahneledi.

Çaldıran Belediyesi tarafından ikinci kez ilçeye getirilen Tiyatro Balans ekibi, bu defa ‘Dikkat Aile Var’ oyunuyla seyircinin karşısına çıktı. Gün içerisinde öğrenciler için sahne alan ekip, akşam saatlerinde ise halk için oyunlarını sahneledi. Çaldıran Anadolu Lisesi konferans salonunda sahnelenen oyunu Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, öğretmenler ve halk izledi.

Büyük beğeni toplayan oyunun sonunda bir açıklama yapan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Çaldıran Belediyesi olarak Tiyatro Balans ekibini ikinci kez ilçeye davet ettiklerini belirterek, “İlçemizde sosyal etkinliklerin az olması nedeniyle bazı etkinlikler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle öğretmen ve öğrencilerimiz için bu tür aktivitelerin yapılması, bir nebze de olsa onların yüzlerindeki tebessümü arttırması bizleri mutlu edecektir” dedi.

Yorumlar