Başkan Yiğit, parti çalışmalarını değerlendirdi, belediye çalışmalarını eleştirdi

Ak Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, parti çalışmalarını değerlendiren ve Belediye Başkanlığı çalışmalarını eleştiren bir açıklama yaptı.Yiğit, parti yöneticilerinin de katıldığı açıklamasında, Ak Parti İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yiğit, parti çalışmalarını değerlendirdi, belediye çalışmalarını eleştirdi

Ak Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, parti çalışmalarını değerlendiren ve Belediye Başkanlığı çalışmalarını eleştiren bir açıklama yaptı.

Yiğit, parti yöneticilerinin de katıldığı açıklamasında, Ak Parti İl Başkanı İl Başkanı Dündar Ünlü ve milletvekillerinin ilçelerine özel bir önem vererek, Mahmudiye’ye yatırım getirmeye devam ettiğini anlattı. Ak Parti olarak Mahmudiye halkının refahını arttırmak için ciddi yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Bünyamin Yiğit, "Öncelikle Büyükşehir Belediyesinin Ak Parti’li meclis üyelerimizin teklifleri ve meclis çoğunluğu onayı ile Mahmudiye’ye kanalizasyon yapılmıştır. Aynı zamanda Ak Partili meclis üyelerimizin teklifi ile ilçemiz de bulunan 3 ana caddeye asfalt yapımını başlattık. Bu arada ilçemize bu hizmetleri kazandıran Büyükşehir Meclis üyesi aynı zamanda ulaşım Komisyon Üyesi olan Mustafa Arslan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İlçemize doğalgaz getirerek sosyal refahı arttırdık. Halkımızın daha ucuz daha rahat ısınmasını sağladık. Ak parti olarak her zaman halka hizmeti düstur edindik. İlçemize hastane, ilçe emniyet binası, köprüler, Seydisuyu dere ıslahı, tarım meslek lisesi, anadolu lisesi kazandırdık. TJK tesislerimizin 12 ay devamlı olmasını sağlayarak istihdamı arttırdık" dedi.

Bünyamin Yiğit, CHP’li Mahmudiye Belediyesi’ni hiçbir çaba ve gayret göstermemekle, ilçe için bugüne kadar hiçbir proje ve yatırım yapmayarak halkı cezalandırmakla suçlayıp şu iddialarda bulundu;

"Mahmudiye belediye bütçesi yaklaşık 5,5 milyon TL’dir. Belediyenin kasasında yaklaşık 6,5 milyon TL vardır. İlçe halkının verdiği vergiler ve hükümetin verdiği paylar 4 yıl kasada, bankada tutularak ilçe halkına hizmet götürmemiştir. Tek gayeleri bankadan faiz elde etmektir.

Bu da yetmiyormuş gibi Ak Parti hükümetimizin yaptığı yatırım ve hizmetlerin önünde fotoğraf çektirerek ucuz siyaset yaparak halkımız aklı ile dalga geçmektedir. Hizmetlerimiz devam edecektir. 2019 yılında Mahmudiye’yi hak ettiği yere getirmek ana hedefimizdir."

Yorumlar