Bugün 24 Mayıs 2012 Perşembe
  • İstanbul18 °C
  • Ankara11 °C
  • İzmir13 °C
  • Erzurum7 °C
  • Konya13 °C
  • IMKB
    55.734
    %-2.36
  • Altın
    615,82
    %-1.16
  • Dolar
    1,8555
    %1.70
  • Euro
    2,3350
    %0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Futbolcular Geri Dönmedi
16 Aralık 2011 Cuma 07:47

Futbolcular Geri Dönmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mardinsporlu futbolcular, 1461 Trabzonspor maçının ardından şehre dönmeyerek idmanlara çıkmadı.

Mardinspor Külüp Yönetimi Konuyla ilgi 21 Kasım Şehir Satı'nda basın açıklaması yaptı. Kulüp başkanı Ahmet Allak, bugünkü antrenmana futbolcuların katılmadıklarını ifade ederek, "Hocalarımız, kulüp çalışanlarımız hepsi burada. Ama maalesef futbolcularım şehri terk etmiş durumda. İdmanlara 2 gündür çıkmıyorlar. Maalesef futbolcularımız şehri terk etmişler. Bu durumda takımız ligde çekmek durumunda kalabiliriz. Ciddi sıkıntılar ile karşı karşıyayız. Bu hafta sonu Fethiyespor ile oynayacağımız maça bile çıkamıyoruz. Futbolcularımız olmadığından dolayı çıkamıyoruz" dedi.

Kendilerinin bu sorunları bildiğini belirten Allak, "Biz bu sorunları biliyorduk. Ama bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmiyorduk. Futbolcular ile biz yaptığımız toplantılarda bir birimize söz verdik. Birinci devreyi bu şekilde kapatacağız. Ardından bir durum değerlendirmesi yapacağız. 5 Ocak'ta transfer dönemi açıldıktan sonra konuyu görüşüp değerlendirecektik birlikte. Ama maalesef futbolcularımız 2 hafta kala bizleri yalnız bıraktılar. Yerli futbolcularımız dahil. 13 futbolcumuz var diye kimseye bir şey diyemiyorsunuz. Disiplin cezası veremiyorsunuz. Hocalar istediğini yapamadı. Ciddi sıkıntılar ile boğuşuyoruz. Bu haftada maça çıkmadığımız takdirde hükmen 3-0 yenik sayılırız. İkinci maçada çıkmadığımız takdir de prosedür gereği kulüp hükmen kümeye düşüyor. Durum bundan ibaret. Mardinspor köklü bir kulüp. Bu bizim ayıbımız değil. Biz yapabildiğimizi yaptık. Son iki haftada futbolcularımız biraz daha sadık kalabilseydi konuşulanlarda bu duruma gelmemiş olurduk. Bu iki haftayı da atlatırdık.

Mardinspor ligden çekileceksek de kendi şerefiyle köklü bir kuruluş olarak federasyona yazımızı yazardık. Ligden çekildiğimiz beyan ederdik. Bugün bu şekilde olması hepimi üzmüştür" ifadelerini kullandı.

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Kulüp Başkanı Allak açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bize bir takım umutlar verildi, sözler verildi. Maalesef yerine gelmedi. Bir takım destekler yapıldı. Belediye başkanımız ve milletvekilim Şahkulubey'den bir takım destek aldık. Yapan herkese teşekkür ediyoruz. Bugün Valimizden, Milletvekilimiz Muammer Güler'den, iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Fazla diyecek bir şeyimiz yok, üzgünüz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİĞİ HABERLER
  • Erdoğanların Acı Günü
  • Muş'ta 1 Astsubay Şehit Oldu
  • Suavi Hakkarili Gençleri Coşturdu
  • Erdoğan'ın oğlu Burak neden askere gitmiyor?
  • 6 Mülteci Kayboldu
ANKET
Haber Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Son Haberler | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA