Trabzonspor'da ikinci İranlı futbolcu

Trabzonspor Kulübü, İran'ın İstiklal takımında forma giyen Seyed Majid Hosseini ile görüşmelere başlandı. Trabzonspor dün de İranlı sol açık Vahid Amiri ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da ikinci İranlı futbolcu

Trabzonspor Kulübü, İran'ın İstiklal takımında forma giyen Seyedmajid Hosseini ile görüşmelere başlandı. Trabzonspor dün de İranlı sol açık Vahid Amiri ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Seyedmajid Hosseini'nin İstiklal Kulübü ile olan sözleşmesinde yer alan buy-out maddesinin kulübümüz tarafından kullanıldığı, resmi olarak İstiklal Kulübü'ne bildirilmiş olup, futbolcu ile de sözleşme yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesi kullanıldı.

İranlı Sol Açık Trabzonspor'da

Trabzonspor, İranlı milli oyuncu Vahid Amiri ile de anlaşmıştı. Trabzonspor Vahid Amiri'nin iki yıl için (750+650) 1.4 milyon Euro alacağı açıklanmıştı.

AMİRİ KİMDİR?
Sol açık ve orta saha oynayan Amiri'nin yıldızı Naft Novin Tehran'da parladı ve 2016'da Persepolis'e transfer oldu. Deneyimli futbolcu, buradaki ilk sezonunda 6 gol ve 5 asist, ikinci sezonunda ise 2 gol ve 7 asistlik skor katkısı sergiledi.

Yorumlar