Heyecan Dorukta: Şampiyonlar Ligi 2017 Final Koltuğunuzu Hazırlayın

UEFA’ya bağlı birinci lig futbol kulüplerinin her yıl Avrupa şampiyonluğu için mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi, hız kesmeden devam ediyor. Play off...

Google Haberlere Abone ol
Heyecan Dorukta: Şampiyonlar Ligi 2017 Final Koltuğunuzu Hazırlayın

UEFA’ya bağlı birinci lig futbol kulüplerinin her yıl Avrupa şampiyonluğu için mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi, hız kesmeden devam ediyor. Play off turlarının ve lig usülü grup maçlarının geride kaldığı organizasyonda, Temmuz ayından bu yana oynanan tüm aşamaları atlatabilmiş sekiz takım, kozlarını paylaşmak üzere çeyrek finalde yer alıyor. Şampiyonlar ligi çeyrek finalinin sürpriz gollerle sonlanan ilk maçlarının ardından, başarıyla buraya kadar gelen sekiz takımın kaderini ikinci maçlar belirleyecek. Yarı finalin ardından belli olacak finalistlerin dünyayı ekranlara kitleyecek olan final mücadelesini capcanlı seyretme ayrıcalığını yaşamaya ne dersiniz?

Juventus, Barcelona, Dortmund, Monaco, Bayern Münih, Real Madrid, Atlerico Madrid ve Leicester City’nin kaldığı çeyrek finalde, eşleşen takımların çıkacağı ikinci maçlar, yarı finalde yer alacak dört takımı belirleyecek. Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri ise şu şekilde;

Juventus - Barcelona

Bayern Münih - Real Madrid

Monaco - Dortmund

Leicester City - Atletico Madrid

Çeyrek finalin ilk karşılaşmasında rakiplerine karşı galip gelen Atletico Madrid, Real Madrid, Monaco ve Juventus için ikinci maçlar fazlasıyla önem taşıyor. 18 ve 19 Nisan tarihlerinde yarı final mücadelesi verecek olan kulüplerin genel performansı ise turnuvanın en heyecan verici aşamasındaki akibetlerini belirleyecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 2017 şampiyonunun belirleneceği bu serüvenin final karşılaşması ise 3 Haziran tarihinde Cardiff’de oynanacak. Londra’ya iki saatlik tren mesafesinde yer alan bu şehirde maç heyecanına ortak olmadan önce Londra’nın görülmeye değer yerlerini gezmek de muhteşem olmaz mıydı?

Spor turlarının köklü ve güvenilir adresi Red Arena Tur, sizleri hem Londra’yı gezebileceğiniz hem de dünyanın en prestijli futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nin finalini seyredebileceğiniz ayrıcalıklı bir seyahate davet ediyor. Şampiyonlar Ligi finali maç bileti dahil Londra gezisi sayesinde Parlemento Binası, Big Ben Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park ve Buckignham Sarayı gibi kentin en gözde duraklarını ziyaret edebilecek; ünlü alışveriş caddeleri Oxford ve Regent’ta keyifli dakikalar geçirebilecek ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2017 finaline tanık olacaksınız.

Futbolun en heyecanlı akşamının yanı sıra, size paha biçilemez bir seyahat deneyimi katacak olan Şampiyonlar Ligi finali maç turu hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve www.redarenatur.com adresinden Red Arena Tur ekibine ulaşarak Milenium Stadyumu’ndaki koltuğunuzu ayırtabilirsiniz!

Yorumlar