Galatasaraylılar 6 yıl sonra Kadıköy'de

Fenerbahçe-Galatasaray arasında bu akşam oynanacak maçın ilk 11'leri belli oldu

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylılar 6 yıl sonra Kadıköy'de
Sonhaberler | Haber Merkezi 

İstanbul'da Kadıköy'de bu akşam oynanacak maçın ilk 11'i belli oldu. Buna göre Fenerbahçe'nin ilk 11'i şöyle: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef,Alper, Volkan, Van Persie ve Mussa Sow.

Galatasaray'ın ilk 11'i ise şöyle: Muslera, Sabri, Serdar, Hakan, Carole, Tolga, De Jong, Sinan, Sneijder, Bruma ve Eren.

GALATASARAYLILAR OTOBÜSLERLE KADIKÖY'DE

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği derbi maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar otobüslerle Kadıköy'e geldi.



Deplasman yasağının kalkmasından sonra yaklaşık 6 yıl aradan sonra Kadıköy'de derbi izleyecek sarı-kırmızılı taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında otobüslerle Ülker Stadı'na ulaştı.



Türk Telekom Arena'da toplanan taraftarlar, burada bilet kontrolü ve üst aramasının ardından hazırlanan yaklaşık 40 otobüse binerek Kadıköy'e geldi ve Ülker Stadı'nda giriş yaptı.

Galatasaraylı taraftarların stada gelişi sırasında bazı yollar kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, iki takım taraftarlarının karşı karşıya gelmemesi için de stat ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Sarı-kırmızılı taraftarları için Ülker Stadı'nda 2 bin 300 kişilik yer ayrılırken, tribüne çıkan sarı-kırmızılı futbolseverler, maçın başlamasını beklemeye başladı.

Yorumlar