Beşiktaş Burak Yılmaz İle Anlaştı

Beşiktaş, Şenol Güneş'in takımda mutlaka görmek istediği Trabzonsporlu yıldız oyuncu Burak Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Burak Yılmaz İle Anlaştı

Beşiktaş önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına erkenden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in mutlaka takımda görmek istediği Burak Yılmaz ile Beşiktaş prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor ile bu yıl Süper Lig'de 23 gol atan tecrübeli yıldız Burak Yılmaz, Trabzonspor ile bağları koparma noktasına gelmişti. Trabzonspor'un ekonomik olarak küçülmeye gitmesi ve bu nedenle takımda yüksek ücret alan oyunculardan indirim beklemesi sonucunda Burak Yılmaz ile Trabzonspor arasındaki bağlar tamamen kopma noktasına geldi.

Gelecek sezon forvet için çalışmalarını erken başlatan siyah-beyazlı idareciler, bu sezon Trabzonspor formasıyla 23 gol atan ve 3 asist yapan Burak Yılmaz ile her konuda prensip anlaşmasına vardı. Golcü oyuncu Karadeniz ekibi ile bonservis sorununu çözmesi ve Beşiktaş Yönetiminin onay vermesi halinde yeni sezonda siyah-beyazlı formayı ikinci kez giyecek.

Yorumlar