Ali Koç'un Hedefi Kiralık Yıldızlar

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken eli en güçlü aday olarak öne çıkan Ali Koç, yeni sezonda birçok yıldızı kiralamayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'un Hedefi Kiralık Yıldızlar

Fenerbahçe'de 2-3 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimi gündemin ilk sırasında yer alıyor. Kulislerde kazanmasına yüksek ihtimalle bakılan aday Ali Koç, önümüzdeki sezonun planlamasını da şimdiden yapmaya başladı.

Finansal Fair Play kısıtlamalarından dolayı oyuncu satmadan oyuncu alamayacak olan Fenerbahçe'de Ali Koç, sponsorluk anlaşması imzaladığı Barcelona takımını mercek altına aldı. Kiralama yöntemi sayesinde hem ekonomik anlamda elini güçlü tutmak isteyen hem de yıldız transferi yapmak isteyen Ali Koç, Beko’nun sponsor olduğu Barcelona Yönetimi ile yakın temasa geçti.

Barça, yeni sezonda Denis Suarez (Kanat), Vermaelen (Stoper), Mina (Stoper), Aleix Vida (Sağ kanat) ve Paco Alcacer (Forvet) gibi isimleri kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planlıyor. Ali Koç başkan seçilmesi halinde, teknik ekibin talebi doğrultusunda bu isimlerden bazılarını Fenerbahçe’ye kazandırabilir.

Yorumlar