Buğrahan Tuncer performansıyla dikkat çekiyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer, son maçlardaki etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çekti.Ligde 5’inci hafta geride kalırken Eskişehir Basket topladığı 9 puanla 3’üncü...

Google Haberlere Abone ol
Buğrahan Tuncer performansıyla dikkat çekiyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer, son maçlardaki etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çekti.

Ligde 5’inci hafta geride kalırken Eskişehir Basket topladığı 9 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Sakatlığı dolayısıyla ligdeki ilk 2 maçı kaçıran ve Anadolu Efes mücadelesinde sadece 1.40 saniye süre alan Siyah Kırmızılı ekibin genç oyuncusu Buğrahan Tuncer, etkili oyunu ve hırsıyla göz dolduruyor. Son oynanan ve 70-64 kazanılan Galatasaray Odeabank mücadelesinde 17 dakika süre alan Tuncer, denediği 5 dış atışın 4’ünü sayıya çevirerek galibiyette önemli rol oynadı. Skorer gard pozisyonunda görev alan genç yetenek, takımın kazanmasında önemli katkı sağlıyor.

"Karşıyaka her takım için zorlu bir deplasman"

Son oynadıkları Galatasaray maçını değerlendiren Buğrahan Tuncer, "Cidden biz iyi başladık maça. Ben de kenardan gelerek 5’de 4 üçlük attım. İlkini atınca ben zaten biraz rahatlıyorum. Onun rahatlığıyla bir iki şut daha denedim. Allah yardım etti ve girdi hepsi. İyi bir galibiyet oldu bizim açımızdan. Anadolu Efes maçı dışında sezona çok iyi başladık. O da elimizden kaçırdığımız bir maç oldu. Biz yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah da en iyi yerlerde en üst sıralarda bitireceğiz ligi. Karşıyaka zaten her yıl her takım için zorlu bir deplasman. Bizim de amacımız oynayabildiğimiz kadar iyi oynayıp galip gelmek" dedi.

"Taraftar bizi desteklemeye devam etsin"

Eskişehirli sporseverlerin basketbola da ilgi göstermeye başladığını belirten Tuncer, "Şu anda iyi bir ivme yakaladık. Her şey yolunda gidiyor. İnşallah kazanırız. Fenerbahçe maçında da inşallah seyircilerimizle birlikte iyi bir dönüş yaparız. Taraftarımız sezon başından beri, İBB maçı hariç Anadolu Efes ve Galatasaray maçlarında çok iyiydi. İnşallah böyle devam eder. Ben Fenerbahçe maçında da dolu olacağını düşünüyorum tribünlerin. Bizi böyle desteklemeye devam ederlerse Play-off adayı olduğumuzu gösterdik. İnşallah da öyle devam eder. Maçlara gelip bizi desteklemeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar