Vali Dağlı Kaynaşlı’da muhtarlarla bir araya geldi

100 geçişi için kurumlar arası işbirliği ile çalışmalar yapıldığını Kaynaşlı geçişinin cazibe merkezi olacağını belirtti.İlçelerde muhtarlarla bir araya gelen Vali Zülkif Dağlı’nın Kaynaşlı’ydı. İl Jandarma Komutanı Yılmaz...

Google Haberlere Abone ol
Vali Dağlı Kaynaşlı’da muhtarlarla bir araya geldi

100 geçişi için kurumlar arası işbirliği ile çalışmalar yapıldığını Kaynaşlı geçişinin cazibe merkezi olacağını belirtti.

İlçelerde muhtarlarla bir araya gelen Vali Zülkif Dağlı’nın Kaynaşlı’ydı. İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve daire müdürlerinin katıldığı ziyarette Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Belediye Başkanı Erol Bayraktar da Vali Dağlı’ya eşlik etti.

Kaynaşlı Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda Vali Dağlı, 20 köy 7 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda Kaymakam Cemal Demiryürek Vali Dağlı’ya ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Vali Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada, içme suyu, yol ve asfalt çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 3 yıl içinde Kaynaşlı’da yol sorunu kalmayacağını söyleyen Vali Dağlı, Kaynaşlı D-100 karayolu geçişinin cazibe merkezi haline getirileceğini belirtti.

Yapılan ve devam eden yatırımlarla Kaynaşlı’da epey bir yol alındığını işaret eden Vali Dağlı, “Mutlaka eksiklikler var. Yapılamayanlar, halen devam edenler, planlananlar, ödenek bekleyenler mutlaka var. Bunlara da elimizden geldiğince ödenek bulmak için uğraşıyoruz. Bakanımız Faruk Özlü’ye gidiyoruz, durumumuzu arz ediyoruz. Diğer bakanlıklardan ödenek temin etme çabasını gösteriyoruz. İhtiyaçlar da yapılan çalışmalar devam edecek. Köylerde oyun parkları var, spor sahaları var. Önceden bunlar yoktu. İçme suyunda epey yol aldık. Yol çalışmalarımız devam ediyor. 8 kilometre sıcak asfaltımız var. Ancak planlanan yerlerimiz de var. Önümüzdeki 3 yıl içinde ilçemizde sıcak asfaltla ilgili yolların tamamının bitirilmesini talep ediyoruz. Grup yolları başta olmak üzere hızlı bir çalışma dönemine gireceğiz. Sizden istediğimiz birlik ve beraberlik içinde, muhtarlar, azalar, varsa öğretmen ve köy imamıyla ortak bir çalışma kültürü geliştirmeniz ve köyünüzün sorunlarını hep birlikte takip etmeniz. D-100 karayolu üzerinde bir ilçemiz Kaynaşlı. Eskiden araç yoğunluğu daha fazlaydı belki ancak yapılacak çalışmalarla eski cazibesine kavuşturabiliriz. Bununla ilgili Karayolları Bölge Müdürümüzle, kaymakamımız, belediye Başkanımızla çalışmalarımız devam ediyor. Burayı mutlaka girilen bir yol haline getirmek için uğraşıyoruz. İlçemizin geleceği açısından değerlendirmek çok önemli” dedi.

Valinin konuşmasının ardından muhtarlarda taleplerini iletti.

Yorumlar