Başkan Çiftçi, vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, evlerine misafir olduğu vatandaşların bayramını kutladı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çiftçi, vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, evlerine misafir olduğu vatandaşların bayramını kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonunda vatandaşların evlerine konuk olup, bayramını kutladı. Paşabağı, Yakubiye, Ferahkent, Süleymaniye ve Hızmalı Mahallelerini gezen Başkan Çiftçi, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların evlerine konuk oldu. Vatandaşların sorunlarını dinleyip yerinde çözen Başkan Çiftçi, esnaflarla da sohbet edip bayramlarını kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çiftçi, mahalledeki çocuklara oyuncak hediye etti.

"Herkesi kucaklamak arzusundayız"

Yaklaşan Kurban Bayramı dolaysıyla evlere konuk olup vatandaşların bayramlarını kutladıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, herkesi kucaklamak ve onlara misafir olmak arzusunda olduklarını belirterek, “Bayram tatiline girmiş bulunmaktayız. Biz de Şanlıurfalı kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla bayram öncesi sohbet etmek, hal ve hatırlarını sormak için evlerine misafir olduk. Bayrama kadar evlerine misafir olmaya devam edeceğiz. Şehrimizde yaşayan tüm insanlarımızı kucaklamak ve onlara misafir olmak arzusundayız. Allah’ın izniyle Şanlıurfalı hemşehrilerime misafir olmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar