BİLDEF’ten Kaymakam Özkan’a ziyaret

Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) üyeleri düzenlenen gezi programı kapsamında Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ettiler.Anadolu kültür ve kardeşlik gezi programı çerçevesinde dernek başkanları ve gazetecilerden oluşan BİLDEF...

Google Haberlere Abone ol
BİLDEF’ten Kaymakam Özkan’a ziyaret

Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) üyeleri düzenlenen gezi programı kapsamında Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ettiler.

Anadolu kültür ve kardeşlik gezi programı çerçevesinde dernek başkanları ve gazetecilerden oluşan BİLDEF heyetini makamında kabul eden Kaymakam Mehmet Ali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursa Bitlisliler Derneğinin de içinde bulunduğu İl Dernekler Federasyonunun temsilcileri ve üyelerini makamında ağırlayan Kaymakam Özkan, gerçekleştirilen gezi programının önemine vurgu yaptı. Bölgede huzur ve güvenin hakim olduğuna dikkat çeken Kaymakam Özkan, bu tür gezi ve ziyaretler sayesinde zaten var olan kardeşlik bağlarının daha da kenetlenip güçleneceğini ifade etti. Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun ise Bitlis’i yedinci ziyaretleri olduğunu ifade ederek, hem Bitlis’i ve Bitlislileri çok sevdiklerini dile getirdi. Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ise BİLDEF’in çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ’Bitlis’te doğduk ancak Bursa’da yaşıyoruz. Bursa’da olunca da doğduğumuz bu topraklara özlem duyuyoruz. İnşallah bu ziyaretlerimiz asıl hedefine ulaşır" diye konuştu.

Ziyaret sonunda BİLDEF üyeleri Kaymakam Özkan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar