Adana’da asfalt çalışmaları sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Yüreğir ve Ceyhan ilçelerindeki ana cadde ile bulvarlarda sıcak asfalt ve yenileme çalışmalarını tamamlayıp, kışa girerken vatandaşların...

Google Haberlere Abone ol
Adana’da asfalt çalışmaları sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Yüreğir ve Ceyhan ilçelerindeki ana cadde ile bulvarlarda sıcak asfalt ve yenileme çalışmalarını tamamlayıp, kışa girerken vatandaşların ulaşım konforunu arttırıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, ana cadde ve bulvarları otoyol standartlarına kavuşturmak amacıyla bitümlü sıcak karışım asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Yüreğir Levent Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan Sevgi Çiçeği Caddesi ile PTT Evleri Mahallesi’ndeki Nergiz Caddesi’ni otoyol standartlarında asfalta kavuşturdu. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yoğunlaştığı ulaşım projeleri arasında bulunan Ege Bağatur Bulvarı’nda ise yenileme çalışmalarına hız verildi. Ekipler, büyük ölçekli kamu yatırımlarına ulaşım sağlayan bin 500 metre uzunluğundaki Ege Bağatur Bulvarı’nda genişletme, düzenleme ve rekreasyon mesaisi yoğunlaştırdı. Mithat Özsan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlantısı olan, doğrudan yeni Adliye Sarayı ve Numune Hastanesi’ne erişim veren Ege Bağatur Bulvarı, yeşil alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme ve aktivite alanları, bisiklet yolu ve koşu parkuruyla Yüreğir’e prestijli bulvar kazandırılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan ilçesinde ise ağır tonajlı taşıtların şehir içine girmeden D-400 karayoluna geçişini sağlayan Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı ile Kızılay Caddesi’ni birbirine bağladı. Kamulaştırma çalışmalarının ardından 200 metrelik ara yolu oluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan ilçe merkezinin trafiğinde büyük ölçüde rahatlık sağlamış oldu.

Yorumlar