

Federasyon o ismi açıkladı
Türkiye'nin gündemi şike haberleri ile sıcaklığını korurken Fubol Federasyonu önemli bir açıklama yaptı.
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United-Benfica maçını yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Çakır, C Grubu'nda 22 Kasım Salı günü Old Trafford Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak mücadelede düdük çalacak.
Karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Hüseyin Göçek ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.
Haziran ayından bu yana elit kategoride yer alarak Avrupa'nın en üst 23 hakemi arasında bulunan Cüneyt Çakır, Manchester United-Benfica mücadelesiyle birlikte bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. maçına çıkacak.
Bu arada, karşılaşma Çakır'ın düdük çalacağı 52. uluslararası maç olacak. Şu ana kadar 5 UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçı yöneten Cüneyt Çakır, son olarak geçen hafta Almanya Futbol Federasyonu'nun özel davet yazısı ile Almanya-Hollanda hazırlık maçında görev yapmıştı.

İran'da Alkolün Cezası!

Bu gençler çıldırmış olmalı!

Çocuğunu Çamaşır Makinasına Koydu!

Bayern Munih - Chelsea Penaltı Vuruşları
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA





































