Veziroğlu Sosyal Tesislerine görkemli açılış

Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.Şehzadeler Belediyesinin bir yıl gibi kısa bir sürede yapımını tamamladığı...

Google Haberlere Abone ol
Veziroğlu Sosyal Tesislerine görkemli açılış

Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Şehzadeler Belediyesinin bir yıl gibi kısa bir sürede yapımını tamamladığı Veziroğlu Sosyal Tesisleri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak 20 gün içerisinde birçok tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisamızda böylesine bir tesisin eksikliği hissediliyordu. İnsanlarımız yeterli düğün salonları sosyal alanlar olmadığı için düğünlerini, sünnetlerini sokaklarda, pazar yerlerinde yapıyorlardı. Böylesine güzel bir projenin şehrimize kazandırılması için göreve geldiğimiz gibi talimat vermiştik. Şehrimizin dokusunu anlatan bu güzel projenin yapımında bizzat kendim, başkan yardımcılarım ve mimarlarımız ile birlikte çalıştık. Sosyal tesislerimizin dış mimarisi, Selçuklu, Osmanlı ve erken dönem Cumhuriyet Mimarisi esintilerini taşıyor. Veziroğlu mahallemizde yapımını tamamladığımız bu güzel tesisimiz 22 bin 100 metrekare arsa üzerine inşa edilmiştir. Tesisimizin toplam inşaat alanı 2 bin 286 metrekare olup imalatlar neticesinde zemin katta 820 metrekarelik alanda toplantı salonları, idari personel odaları, bay bayan mescit, abdesthaneler, soyunma odaları, depo alanları, gelin odaları, bulaşıkhane ve mutfak alanları yer almaktadır. Tesisimizin birinci katında ise 820 metrekarelik alanda 600 kişilik kapalı düğün salonu, gelin odası, bay bayan wc, teras ve cumba balkonlar bulunmaktadır. Ayrıca kapalı düğün salonu arka cephesinde bağımsız olarak 520 metrekare taban alanına sahip içerisinde bay bayan wc ve mutfak bölümleri olan kahvaltı salonu yer almaktadır. Tesisimizin içerisinde 615’ er metrekareden oluşan 2 adet açık düğün salonları bulunmaktadır. Veziroğlu sosyal tesislerimiz yaklaşık 8 bin metrekarelik alana sahip geniş bir otopark ve yaklaşık 8 bin metrekarelik peyzaj çalışmaları ile halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yapımı tamamlanan tesisimizin toplam bedeli 5 milyon 75 bin Türk lirasıdır” dedi.

Belediyecilik hizmetlerini yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ı örnek aldıklarını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak tüm bu çalışmalarımızı yaparken de halkımızdan kopmadık. Her zaman halkımız ile bir arada olduk. Bu güzel hizmetleri hayata geçirmemizde bizlere her zaman destekleri olan Milletvekillerimize, Kaymakamımıza ve değerli Valimize çok teşekkür ediyorum. Tüm hizmetlerimizde bizlere büyük destekler sağlayan, hükümetimize, bakanlarımıza, belediyecilik hizmetlerinde bizlere rol model olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ çok teşekkür ediyorum” dedi.

Memleket için yapılan tüm güzel hizmetlerin her kesimden vatandaşı bir araya getirdiğinin altını çizen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer “Bugün bu açılışta karşımızda harikulade bir Manisa fotoğrafı duruyor. Bu açılış her ne kadar mütevazı bir açılışta olsa, hizmetin derinliği buradaki hazirunu bir araya getirmiştir. Manisanın bütün güzellikleri, renkleri burada bir arada olduğu için de Manisa’ da güzellikler oluyor. Burada bulunana güzel insanlar farklı düşünüp farklı adımlar atsalar da mesele memleket meselesi olduğunda, memleket için güzel hizmetler olduğunda bir araya gelebildikleri için memleketimizde güzel şeyler oluyor. Bunlarında farkında olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, böylesine güzel bir projeyi Manisa’ya kazandıran Ömer Faruk Çelik başkanımızı tebrik ediyorum. Veziroğlu Sosyal Tesislerinin Manisamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tüm protokolün katılımı ve yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek tesis resmen hizmete açıldı.

Yorumlar