2. Çevreyolu Atatürk Bulvarına bağlanıyor

2. Çevreyolunu Atatürk Bulvarına bağlamak için Yeni Sanayi Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladı.Daha önce 2. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı arasında bulunan Yeni Sanayi Mahallesindeki...

Google Haberlere Abone ol
2. Çevreyolu Atatürk Bulvarına bağlanıyor

2. Çevreyolunu Atatürk Bulvarına bağlamak için Yeni Sanayi Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladı.

Daha önce 2. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı arasında bulunan Yeni Sanayi Mahallesindeki sokaklarda yolda kalan yapıları kamulaştırarak yıkan Adıyaman Belediyesi, yıkım işleminden sonra yol yapım çalışmalarına start verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından geçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer,2. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı arasında bulunan Yeni Sanayi Mahallesi’nin Adıyaman Anadolu Lisesi önünden geçen kısmında daha önce kamulaştırma işlemi gerçekleştirdiklerini ve kamulaştırılan binaları yıktıklarını söyledi.

Yetkililer, yıkılan yapılardan sonra hızlı bir şekilde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, kısa süre içerisinde 2. Çevreyolunun AK Konutlar arkasında bulunan kavşak ile Atatürk Bulvarına olan bağlantının sağlanacağını dile getirdi.

Yorumlar