Kartal Belediyesi personeline iş güvenliği eğitim semineri

Kartal Belediyesi personeline yönelik ‘Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitim Semineri’ düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kartal Belediyesi personeline iş güvenliği eğitim semineri

Kartal Belediyesi personeline yönelik ‘Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitim Semineri’ düzenlendi.

Kartal Belediyesi; ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Bu eğitimler kapsamında son olarak personele yönelik ‘Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitim Semineri’ düzenlendi. Kartal Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminerde uzmanlar, temel iş sağlığı ve iş güvenliği ana başlığı altında çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası sebepleri, hukuki sonuçları ve çalışma mevzuatı ile ilgili bilgi verdi. 2 etaptan oluşan eğitimin ilk etabında; meslek hastalıkları sebepleri ve iş yeri temizliği, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, yangın söndürme hakkında, çalışanların eğitimlerinin usul ve esasları hakkında yönetmeliklerin yanı sıra; işyerinde iş gereği uyulması gereken konular teorik olarak anlatıldı. İlk etap eğitimin ardından katılımcılara aktarılan teorik bilgiler, uzmanlar eşliğinde ikinci etapla birlikte uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimin ikinci etabında personel, Kartal Belediyesi Garaj Amirliği’nde yangın söndürme taktikleri ve yangının çeşitlerini uygulamalı olarak öğrendi.

Eğitime Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Etüd ve Proje Müdürü İsmail Ökten ve Kartal Belediyesi çalışanları katıldı.

Yorumlar