Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi sergisi açıldı

Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin "Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisi, kongre kapsamında ilk kez İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı

Google Haberlere Abone ol
Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi sergisi açıldı
Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin "Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisi, ilk kez 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı.

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu 23. Dünya Enerji Kongresinin gerçekleştirildiği İstanbul Kongre Merkezinde beğeniye sunulan sergi, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi şehit olan Yenişafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Canbaz'a adandı.

Sergide, darbe girişimi gecesini anlatan fotoğrafların yanı sıra gecenin yakın tanığı foto muhabirlerinin yaşadıkları da İngilizce olarak sunuluyor.

Sergiyle, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı konuklar, 15 Temmuz gecesini Türkiye'de görev yapan ulusal ve uluslararası ajanslar ile gazete ve dergilerin foto muhabirlerinin gözünden görme şansı buluyor.

"Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisinde, Anadolu Ajansından Bülent Teoman Uzun, Ahmet İzgi, Elif Öztürk, Erçin Top, Gökhan Balcı, Okan Özer, Raşit Aydoğan, Aytaç Ünal, Burak Altunöz ve Özkan Bilgin, Cumhurbaşkanlığından Kayhan Özer ve Yasin Bülbül, Depo Photos'tan Abdurrahman Antakyalı, Osmancan Gürdoğan, Ferhat Zupcevic ve Cem Bakırcı, Reuters'tan Murad Sezer, Kenan Gürbüz, Tümay Berkin, Yağız Karahan, Hüseyin Aldemir ve Kemal Arslan, Hürriyet gazetesinden Rıza Özel, İbrahim Yurtbay, Mert Gökhan Koç, Selçuk Şamiloğlu, Selahattin Sönmez ve Levent Kulu, AFP'den Bülent Kılıç ve Adem Altan, Milliyet gazetesinden Dağhan Kozanoğlu, EPA'dan Sedat Suna, AP'den Emre Tazegül ve Emrah Gürel, İHA'dan İsmail Coşkun, CHP'den Ziya Köseoğlu, Sabah gazetesinden Ali Ekeyılmaz, Murat Şengül, ve Recai Kömür, Habertürk gazetesinden Ateş Tümer ve Ümit Turpçu, Antalya Büyükşehir Belediyesinden Enver Alp, Ankara Büyükşehir Belediyesinden Barış Kaygusuz, Cumhuriyet gazetesinden Necati Savaş, Sözcü gazetesinden Zekeriya Albayrak'ın çektiği 95 kare yer alıyor.

Yorumlar