Erbakan konulu kısa film ve şiir yarışması

Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi, merhum Necmettin Erbakan konulu ödüllü kısa film ve şiir yarışması düzenliyor

Google Haberlere Abone ol
Erbakan konulu kısa film ve şiir yarışması

Eski Başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan'ın vefatının 5. Sene-i devriyesinde Erbakan Vakfı bütün çalışmalarını 'Yeni bir dünya Erbakan' başlığı altında bir konseptle hazırlamaya başladı.

Vakıf, bu kapsamda, merhum Erbakan'ın ilkeleri doğrultusuda kısa film ve şiir yarışması düzenliyor.

Erbakan Vakfi İstanbul Şubesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Tarihe not düşmek için mucit bir mühendis, başarılı bir sanayici, maddi ve manevi kalkınmayı beraber projelendiren bir ilim adamı merhum Başbakanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yüksek prensip ve projelerini gelecek nesillerin hatırlamasını ve anlamasını sağlamak için için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız'ın hayatının ve Milli Görüş ilkelerinin gündeme alınması, sinema sektöründe bir farkındalık oluşturularak kısa metrajlı filmler üretilmesi ve bu niyetteki insanların desteklenmesi amacıyla Erbakan Vakfı tarafından bir kısa film ve Şiir yarışması tertip edilmiştir.İster İnsanı Yönü,İster Siyası yönü, ister İlmi yönü ile Erbakan Hocamızı Anlatan Kısa Filimleri  ve Şiirleri Bekliyoruz..." denildi.

Şiirlerin ulaştırılacağı adres şöyle: Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa caddesi, Kınalızade sokak No 11 / 1, 34091 Fatih. Email:[email protected]. Bilgi İçin : Erbakan Vakfı İstanbul (0212) 521 58 00 -(0555) 886 48 50.

Yorumlar