Atletizm kursiyerleri 3 dalda birinci oldu

Adıyaman’ın Kahta İlçe Halk Eğitim Merkezi atletizm kursiyerleri 3 kategoride derece elde etti.Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Ramazan Mihnet’in çalıştırdığı atletizm kursu öğrencileri yapılan Amatör Saha Sporları müsabakalarında...

Google Haberlere Abone ol
Atletizm kursiyerleri 3 dalda birinci oldu

Adıyaman’ın Kahta İlçe Halk Eğitim Merkezi atletizm kursiyerleri 3 kategoride derece elde etti.

Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Ramazan Mihnet’in çalıştırdığı atletizm kursu öğrencileri yapılan Amatör Saha Sporları müsabakalarında 3 dalda birinci oldu.

52 Sporcunun katıldığı minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde mücadele eden Halk Eğitim Merkezi atletiz kursiyerleri 3 kategoride de derece elde eden kursiyerler başarı belgelerini Halk Eğitimi Merkezi yetkililerinden aldı.

Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Güllü, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için kaliteli bir eğitim vermek ne kadar önemli ve gerekli ise, onların fiziksel, sosyal gelişimlerini sağlamak da o kadar önemlidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturarak hem sosyalleşmelerini sağlıyoruz hem de gençlerin kötü alışkanlıklar edinmesine engel oluyoruz” dedi.

Yorumlar