Hentbolda maçın ardından

- Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: - "Önemli olan bizim sahada mücadele edebilmemizdi, hentboldan güzel örnekler verebilmekti"

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda maçın ardından

KOCAELİ (AA) - VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu dördüncü maçında sahasında Fransa temsilcisi Montpellier'ye 36-32 yenilen Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, "Önemli olan bizim sahada mücadele edebilmemizdi, hentboldan güzel örnekler verebilmekti." dedi.

Arın, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın ilk 10 dakikasında beklemedikleri bir skorla karşılaştıklarını belirterek, müsabakanın sonuna kadar farkı kapatmak için uğraştıklarını söyledi.

Rakiplerinin gücünü bildiklerini ifade eden Arın, "Güzel bir mücadele oldu. Rakibimizi kutluyorum. Önemli olan bizim sahada mücadele edebilmemizdi, hentboldan güzel örnekler verebilmekti. Çok erken atışlar kullanıp, çok basit hızlı hücumlar aldık. Akabinde böyle bir skor oluştu." diye konuştu.


- Montpellier cephesi


Montpellier'nin antrenörü Seve Nicolas da maçın kendileri için kolay olmayacağını bildiğini, rakiplerinin cesaretli bir takım olduğunu kaydetti.

Deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Nicolas, oyuncularını maçı bırakmadıkları için tebrik ettiğini söyledi.

Yorumlar