Dicle kenarındaki parklar hizmete açılıyor

Cizre Belediyesinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Dicle Nehri kenarında yaptığı parklardaki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, parkların yakın zamanda hizmete açılacağı belirtildi.Cizre Belediyesinin, İstanbul...

Google Haberlere Abone ol
Dicle kenarındaki parklar hizmete açılıyor

Cizre Belediyesinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Dicle Nehri kenarında yaptığı parklardaki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, parkların yakın zamanda hizmete açılacağı belirtildi.

Cizre Belediyesinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yafes Mahallesi Dicle Nehri kenarında 55 dönüm arazi üzerinde yapmış olduğu modern park çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı parkların kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi. Kente yeni yeşil alan ve parklar kazandırmak için gece gündüz çalışan belediye, bir taraftan ilçeye yeni parklar ve yeni yeşil alanlar kazandırırken, bir taraftan da mevcut ama düzensizleşen ve park görünümünden uzaklaşan parkları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Faik Arıcan çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alıp çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

Yorumlar